Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Porovnání energetického výdeje při přesunech v mokrém a suchém oděvu
Hrubý, Pavel ; Sýkora, Karel (vedoucí práce) ; Vágner, Michal (oponent)
Název: Porovnání energetického výdeje při přesunech v mokrém a suchém oděvu. Cíle: Cílem práce je zjistit rozdíl tepové frekvence při přesunu v suchém a mokrém oděvu při různých druzích rychlostí. Metody: Kvantitativní výzkum a následná intraindividuální komparace tepových frekvencí při přesunu v suchém a mokrém oděvu. Přesuny byly prováděny na běžeckém pásu a tepová frekvence byla měřena pomocí sporttestrů. Výsledky: Z výsledků můžeme odvodit, že při rychlosti 8 km/h bude na krátké trati přesun v suchém a mokrém oděvu přibližně stejně energeticky náročný. Dále bylo zjištěno, že při vyšších rychlostech je rozdíl tepové frekvence velký a v mokrém oděvu se u rychlosti 12 km/h TF přibližuje maximální TF. Klíčová slova: Energetický výdej, tepová frekvence, vojenské plavání, přesun ve ztížených podmínkách.
Porovnání energetického výdeje při přesunech v mokrém a suchém oděvu
Hrubý, Pavel ; Sýkora, Karel (vedoucí práce) ; Vágner, Michal (oponent)
Název: Porovnání energetického výdeje při přesunech v mokrém a suchém oděvu. Cíle: Cílem práce je zjistit rozdíl tepové frekvence při přesunu v suchém a mokrém oděvu při různých druzích rychlostí. Metody: Kvantitativní výzkum a následná intraindividuální komparace tepových frekvencí při přesunu v suchém a mokrém oděvu. Přesuny byly prováděny na běžeckém pásu a tepová frekvence byla měřena pomocí sporttestrů. Výsledky: Z výsledků můžeme odvodit, že při rychlosti 8 km/h bude na krátké trati přesun v suchém a mokrém oděvu přibližně stejně energeticky náročný. Dále bylo zjištěno, že při vyšších rychlostech je rozdíl tepové frekvence velký a v mokrém oděvu se u rychlosti 12 km/h TF přibližuje maximální TF. Klíčová slova: Energetický výdej, tepová frekvence, vojenské plavání, přesun ve ztížených podmínkách.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.